“Mijn grootvader werkte bij een drukkerij in Engeland en mijn vader bij een producent van o.a. grafische machines. Het kon dus eigenlijk niet uitblijven dat ik ook in de drukwerkwereld terecht zou komen.”

Zo’n 15 jaar geleden begon ik mijn eerste bedrijf. Vanuit mijn zolderkamer leverde ik flyers voor makelaars. Door een printapplicatie te ontwikkelen kon mijn klant zelf zijn afbeeldingen en teksten uploaden. Deze techniek was in die tijd baanbrekend en bespaarde mijn klant een hoop gedoe want alles ging toen nog over de fax. (Ja ja, wie kan zich die tijd nog herinneren?)

Op een gegeven moment werd mijn zolderkamer te klein. De vragen werden steeds uitdagender en ik wilde daar beter en sneller op kunnen inhaken. Bovendien miste ik het directe en laagdrempelige contact met mijn klant. Zo ontstond het idee voor een printshop waar mensen gewoon konden binnenstappen om hun vraag voor te leggen. En daar bedacht ik dan een oplossing voor.

Door de jaren heen heb ik me altijd met drukwerk beziggehouden, waarbij ik me altijd de vraag ben blijven stellen hoe ik mijn klanten nog beter kan bedienen. Ik wil producten leveren die naadloos aansluiten op hun behoeftes en vind het net zo belangrijk dat de communicatielijnen kort zijn, de prijzen eerlijk en de afspraken helder. 

 Sinds januari 2020 ben ik met HOUSE OF IMPRESSIONS gestart waarin ik als full-service drukwerkspecialist geen uitdaging uit de weg ga. Ik denk graag met je mee en bedenk en lever voor elke drukwerkvraag een oplossing waar jij blij van wordt. Door mijn jarenlange ervaring heb ik een groot netwerk aan drukkers opgebouwd en weet ik precies bij wie ik de order moet neerleggen. Hierdoor kan je profiteren van een voordeel op de inkoop van je drukwerk. Daarbij kun je al het regelwerk aan mij overlaten, adviseer ik je graag over hoe je het beste jouw (bedrijfs)uiting kan laten produceren, bewaak ik de kwaliteit van je order(s) en houd ik je voorraad in de gaten. Zo kan je gerust verder met je core business.

Wil je een keer sparren over hoe jij je drukwerk kunt optimaliseren? Neem dan contact met me op voor een kop koffie.