Drukwerk

Gewoon goed geregeld

Drukwerk goed regelen kost tijd. Zeker als je niet precies weet wat je moet doen of waar je op moet letten.

Iedere drukker kan alles maken maar niet altijd tegen de scherpste prijs. Iedere drukker heeft zo zijn specialiteit namelijk. Door mijn jarenlange ervaring weet ik precies bij welke drukker een opdracht past. Ik zorg uiteraard voor de kwaliteitscontrole, alle technische details en dat er op tijd geleverd wordt. Afspraak is afspraak!

Dat scheelt jou veel tijd en het wordt zeker goed, prettig toch?!

Oneindig veel

Bedenk het en we kunnen het voor je laten bedrukken. Van gewoon briefpapier tot bouwtekeningen en van flyers tot boeken. Maar ook brochures, posters en verpakkingen. Of spandoeken, presentatiemappen en menukaarten of roll-banners. De lijst is eindeloos. Vraag het ons dus maar gewoon, wedden dat ik het geregeld krijg?

Indrukwekkend drukwerk

Wil je echt indruk maken? Met een exclusieve oplage met goudfoliedruk? Of verschillende inlays om je boek te personaliseren? Of met een unieke uitvoering van drukwerk in softtouch? Het kan. Of beter, ik weet waar het kan. Vraag mij hoe je jullie drukwerk nog mooier kunt laten maken, ik bedenk het voor je en regel het graag.

Vers van de pers

Iets nieuws aan je klanten laten zien, is gewoon gaaf. Daarom ben ik altijd op zoek naar de nieuwste innovaties. Ontwikkelingen die gisteren nog onmogelijk waren. Vers van de pers zogezegd. Wil je weten wat nu ook kan? Vraag mij dan om advies, ik verras je graag met iets heel nieuws!